RU
Cod produs: 57225
  • Categoria
    Conditionere tip canal
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    AD125S2SM3FA/1U125S2SN2FB
  • Suprafata incaperii, m2
    125
  • Capacitate racire, BTU
    42000
  • Compresor
    Inverter

Aparatele de aer conditionat DUCT cu presiune statica medie sunt aparate care functioneaza pe agent frigorific ecologic R32. Unitatea interioara include pana la 3 ventilatoare care asigura un flux constant de aer cu diferite presiuni, sporind in acelasi timp confortul de utilizare. Unitățile de presiune statică medie DUCT au o pompă de condens integrată și un design compact de doar 248 mm, permițându-le să fie instalate în spații înguste între tavane.


Design compact
Aparatul de aer condiționat cu conducte de presiune statică medie este proiectat cu cel mai mic profil posibil pentru o instalare ușoară.

 

Pompă de scurgere integrată
O pompă de condens încorporată care pompează apa din partea de jos a unității oferă un design de instalare simplu și flexibil. Sarcina sa este de a devia apa în canalizare, în cazul în care nu există posibilitatea de scurgere gravitațională. Pompa de scurgere încorporată nu necesită instalarea de echipamente suplimentare.

 

Funcționare silențioasă 26 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu niveluri de zgomot reduse la dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Motor DC ventilator
Aparatele de aer condiționat Haier folosesc un motor de ventilator de curent continuu. În comparație cu motorul de curent alternativ convențional, motorul de curent continuu oferă o funcționare eficientă.

Citește tot
75 679 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Produse similare, 42000, 125, Inverter
Alte produse din categorie

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat