RU
Cod produs: 48741
  • Categoria
    Conditionere tip canal
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    AD50S2SS1FA/1U50S2SJ2FA
  • Suprafata incaperii, m2
    50
  • Capacitate racire, BTU
    18000
  • Compresor
    Inverter

Aparatele de aer conditionat Slim DUCT cu canalizare cu presiune statica scazuta sunt dispozitive care, datorita designului lor, permit obtinerea celei mai inguste conducte sau instalarea intr-un tavan ingust. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este funcționarea silențioasă și posibilitatea de a furniza aer proaspăt, care afectează semnificativ atmosfera din cameră. Aparatele de aer condiționat Slim DUCT pot fi echipate cu un panou avansat (opțional) care direcționează fluxul de aer în diferite direcții, sporind în același timp eficiența distribuției fluxului de aer în încăpere; panouri disponibile cu sau fără afișaj de temperatură.

 

Design compact
Înălțimea aparatelor de aer condiționat Slim de joasă presiune este de numai 185 mm. Designul ultra-îngust demonstrează avansarea tehnologiei utilizate și permite cea mai îngustă conductă sau instalarea într-un tavan îngust.

Agent frigorific ecologic
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență ridicată a energiei.

 

Pompă de scurgere încorporată
Pompa de scurgere permite scurgerea apei, creând soluția perfectă pentru instalațiile mai solicitante.

Funcționare silențioasă 25 dB (A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost realizată datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni transversale optimizate a ventilatorului. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu un nivel de zgomot care este coborât până la 25 dB (A), astfel încât să poată fi folosite noaptea, asigurând confortul utilizatorilor în timp ce nu deranjează somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, de exemplu modul SILENȚIȘIT, care oferă funcționarea aparatului de aer condiționat la cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Panou avansat de mascare (opțional)
Panoul estetic de intrare și de evacuare a aerului poate direcționa fluxul de aer în diferite direcții. Un afișaj ușor de citit pe partea din față a dispozitivului arată temperatura.

Citește tot
36 726 lei
Se cumpara cu produsul
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 18000 BTU (de la 5,0 la 6,1 kW)
Alte produse din categorie

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat