RU
Cod produs: 9019

Centralele cu condens E.C.A. Calora Premix au fost proiectate pentru o incalzire centrala eficienta, sigura si confortabila si satisfaceri necesitatii de apa menajera calda. Centralele cu condens E.C.A. Calora Premix sunt capabile sa functioneze cu gaze naturale in functie de combustibilul dorit.
Panoul de comanda fiind proiectat cu o structura ergonomica, utilizarea acestuia este foarte usoara. Centrala cu condens Carora Premix prevazuta cu un panel de comanda din plastic cu aspect cizelat si un ecran LCD evoluat, faciliteaza service-ul si intretinerea. Icoanele pozitiilor de functionare, valorile de reglare ale circuitului caloriferului si apei menajere, codurile eroare/defectiuni si presiune instalatie apa calorifer pot fi vazute de pe panoul indicatorilor de pe ecranul LCD de culoare neagra; Prin sistemele de siguranta din aparat, atat dvs. cat si dispozitivul dvs. sunteti sunteti in deplina siguranta.

Citește tot
16 576 -4736 lei / -29 %
11 840 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova