RU
Cod produs: 9019
  • Categoria
    Cazane pe gaz
  • Brand-uri
    E.C.A
  • Tip
    In condensare
  • Putere, kW
    24
  • Suprafata de incalzire, m2
    240 m2
  • Număr de circuite
    2

Centralele cu condens E.C.A. Calora Premix au fost proiectate pentru o incalzire centrala eficienta, sigura si confortabila si satisfaceri necesitatii de apa menajera calda. Centralele cu condens E.C.A. Calora Premix sunt capabile sa functioneze cu gaze naturale in functie de combustibilul dorit.
Panoul de comanda fiind proiectat cu o structura ergonomica, utilizarea acestuia este foarte usoara. Centrala cu condens Carora Premix prevazuta cu un panel de comanda din plastic cu aspect cizelat si un ecran LCD evoluat, faciliteaza service-ul si intretinerea. Icoanele pozitiilor de functionare, valorile de reglare ale circuitului caloriferului si apei menajere, codurile eroare/defectiuni si presiune instalatie apa calorifer pot fi vazute de pe panoul indicatorilor de pe ecranul LCD de culoare neagra; Prin sistemele de siguranta din aparat, atat dvs. cat si dispozitivul dvs. sunteti sunteti in deplina siguranta.

Citește tot
18 816 -2856 lei / -15 %
15 960 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Conectarea termostatului de camera
Demontarea cazanului pe gaz
Instalarea unui radiator de otel
Instalarea Standard a unui cazan pe gaz cu condensare de pina la 24kW
Alte produse din categorie

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat