RU
Cod produs: 86735
 • Categoria
 • Brand-uri
 • Model
 • Tip
  Convecţionale
 • Putere, kW
  24 kW
 • Suprafata de incalzire
  240 m2
 • Număr de circuite
  2

Cazan turbo cu dublu circuit montat pe perete Atron H-24
Demrad Atron H-24 este un cazan turbo cu circuit dublu cu schimbătoare de căldură separate și o turbină modulată. Conceput pentru a furniza căldură și apă caldă menajeră clădirilor rezidențiale, apartamentelor din clădiri cu mai multe etaje fără coș de fum echipat.

Funcționează cu gaz natural și lichefiat. Pentru a utiliza gaz lichefiat, echipamentul trebuie reconfigurat.

Particularități

Centrala este cu dublu circuit, cu 2 schimbatoare de caldura separate pentru incalzire si apa calda. Datorită unui design avansat cu șapte căi, acestea oferă o eficiență ridicată a schimbului de căldură cu o eficiență de până la 93% și încălzire aproape instantanee a apei pentru mai multe prize (de exemplu, o chiuvetă de bucătărie și un duș).

Comutarea între sistemul de încălzire și apă caldă se realizează printr-o supapă motorizată cu trei căi, iar circulația apei este realizată de o pompă încorporată cu o supapă de resetare automată.

Alimentarea cu gaz a arzatorului este modulata atat in modul de incalzire centrala cat si in modul ACM. Acest lucru vă permite să controlați consumul de combustibil în funcție de cererea de căldură a sistemului (temperatura și cantitatea de lichid de răcire din acesta) și oferă economii semnificative de gaz.

Arzătorul se aprinde automat de la electrodul de aprindere. Prezența unei flăcări este controlată de un senzor de ionizare.

În loc de coș, se folosește o țeavă coaxială. Este un design pipe-in-pipe. Printr-una dintre ele, aerul este furnizat din stradă în cuptor, prin al doilea, produsele de ardere sunt îndepărtate în exterior.

Împingerea (și, prin urmare, eliminarea fumului și alimentarea cu aer) se realizează folosind o turbină sub presiune (ventilator). Viteza de rotație a acestuia este modulată în funcție de puterea necesară în acest moment. Adică turbina nu funcționează la maxim tot timpul, ceea ce reduce semnificativ costurile cu energia.

Izolarea completă a cuptorului, arzătorului, schimbătorului de căldură, ventilatorului, rezervorului de expansiune asigură funcționarea aproape silențioasă a echipamentului.

Cazanul poate funcționa atât în regim de încălzire standard (35-85°С), cât și în regim de temperatură scăzută (30-50°С), care este potrivit pentru încălzirea prin pardoseală. De asemenea, este posibilă trecerea în modul de vară, când circuitul de încălzire este oprit și aparatul încălzește doar apă caldă menajeră.

Pentru a îmbunătăți eficiența consumului de combustibil și pentru a oferi cel mai confortabil climat interior, centrala poate fi controlată folosind un termostat de cameră.

Afișajul cu cristale lichide încorporat vă permite să urmăriți și să setați parametrii. Afișează valorile curente ale temperaturii și presiunii, precum și afișează codurile de eroare care apar în timpul funcționării cazanului.

În plus, unitatea de încălzire este echipată cu termostate pentru a proteja împotriva supraîncălzirii în schimbătorul de căldură primar și la intrarea în sistemul de încălzire, un presostat, manometre digitale și analogice. Datele de la senzorul digital sunt afișate pe ecranul LCD, iar cea analogică este utilizată în principal în timpul pornirii sau reparației echipamentelor, adică atunci când alimentarea este oprită. Protecție implementată împotriva înghețului și formării de calcar în circuitul ACM.

Citește tot
11 312 -2222 lei / -20 %
9 090 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Produse similare, 24 kW, Convecţionale
Alte produse din categorie
-2 292 lei
Cazan pe gaz in condensare BAXI PRIME 24 kW
-2 574 lei
Cazan pe gaz clasic DEMRAD Atron H 28 kW
-2 596 lei
Cazan pe gaz clasic AIRFEL Digifel Duo 32 kW
-2 992 lei
Cazan pe gaz clasic BERETTA CITY 28 kW
-3 027 lei
Cazan pe gaz clasic MOTAN SIGMA TN 31 kW
-3 193 lei
Cazan pe gaz clasic MOTAN MAXOPTIMUS 31 kW
-3 628 lei
Cazan pe gaz in condensare MOTAN GREEN 24 kW
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann
-2 222 lei
Cazan pe gaz clasic DEMRAD Atron H 24 kW

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova