RU
Cod produs: 23284

Designerii Fondital au proiectat Antea cu scopul de a crea o combinație perfectă de caracteristici tehnice și estetice cu o clasă înaltă de eficiență energetică.
   Fondital Antea CTFS 24 este un cazan pe gaz montat pe perete, cu dublu circuit, turbocompresor, cu schimbător de căldură bitermic. Acest cazan este fabricat folosind tehnologii moderne: printre alte avantaje, merită menționat sistemul de control electronic, care este ușor de utilizat și necesită implicarea minimă a utilizatorului.
   Principalele avantaje ale acestui model: camera de ardere este realizată din tablă de oțel și panouri ceramice; schimbător de căldură bitermic cu 5 țevi din cupru de înaltă calitate; pompă compactă exclusivă cu trei trepte cu supapă de aer automată încorporată; placa de control cu aprindere electronica si control al prezentei flacarii prin curent de ionizare; Afișaj LCD retroiluminat, care arată temperatura debitului de încălzire, temperatura de ieșire a apei calde menajere, codurile de blocare, parametrii circuitelor de încălzire și a apei calde menajere și modul de funcționare a cazanului.
   De asemenea, este demn de remarcat: protecție împotriva înghețării cazanului și blocarea pompei și supapei cu 3 căi; protecție împotriva blocării presostatului; funcția "anti-rapid" (scurtarea ciclurilor de pornire și oprire a cazanului).
   Acest cazan are capacitatea de a se conecta: o placă de expansiune pentru controlul unei zone mixte, un termostat de cameră și o telecomandă cu un senzor de temperatură exterior

Citește tot
14 377 -2824 lei / -20 %
11 553 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(9)
Termostate(1)
Automatizare și securitate(5)
Filtre de cartuș(2)
Radiatoare de oțel(1)
Servicii de instalare
Produse similare, 24 kW, Convecţionale
Alte produse din categorie
-2 292 lei
Cazan pe gaz in condensare BAXI PRIME 24 kW
-2 574 lei
Cazan pe gaz clasic DEMRAD Atron H 28 kW
-2 596 lei
Cazan pe gaz clasic AIRFEL Digifel Duo 32 kW
-2 992 lei
Cazan pe gaz clasic BERETTA CITY 28 kW
-3 027 lei
Cazan pe gaz clasic MOTAN SIGMA TN 31 kW
-3 193 lei
Cazan pe gaz clasic MOTAN MAXOPTIMUS 31 kW
-3 628 lei
Cazan pe gaz in condensare MOTAN GREEN 24 kW
Brand-uri populare
Cazane pe gaz Bosch
Cazane pe gaz Buderus
Cazane pe gaz Immergas
Cazane pe gaz Baxi
Cazane pe gaz Airfel
Cazane pe gaz Baymak
Cazane pe gaz Vaillant
Cazane pe gaz Fondital
Cazane pe gaz Ferroli
Cazane pe gaz Motan
Cazane pe gaz DemirDokum
Cazane pe gaz Beretta
Cazane pe gaz Viessmann

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova