RU
Cod produs: 85032

Ionizator
Ionizatorul îmbunătățește calitatea și prospețimea aerului din interior. Aparatele electrice produc ioni pozitivi, sau electrosmog, care atrag bacterii, praf și viruși. Ionii negativi generați de ionizator neutralizează încărcătura ionilor pozitivi, determinând căderea murdăriei pe podea, reducând riscul de alergii și diferite infecții. De asemenea, ionizatorul ajută la neutralizarea mirosurilor din cameră.

 

Camere de control WiFi
Control Wi-Fi standard care vă permite să controlați aparatul de aer condiționat cu telefonul conectat la Internet de oriunde în lume. Aplicația comodă și intuitivă Wi-Fi INTELLIGENT AIR vă permite să accesați toate setările principale ale aparatului de aer condiționat.

 

Eficiență energetică ridicată
Utilizarea soluțiilor inovatoare a redus semnificativ consumul de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Heiko este un dispozitiv cu clasa energetică A++/A+.

 

Flux de aer INTELIGENT
O soluție inovatoare care vă permite să controlați fluxul de aer. Fluxul este direcționat în sus la răcire și în jos la încălzire, ceea ce permite distribuirea uniformă a aerului, evitând contactul direct al aerului cu o persoană.

 

Controlul fluxului de aer
Capacitatea de a controla fantele fluxului de aer vertical și orizontal, precum și la dreapta și la stânga, vă permite să direcționați cu precizie fluxul de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless și din aplicația Intelligent Air.

 

5 ani garantie
Heiko are o garanție de 5 ani pentru aparatele de aer condiționat Split și Multi Split.

Citește tot
9 043 -0 lei / -0 %
9 043 lei
Servicii de instalare
Brand-uri populare
Conditionere multi-split Gree
Conditionere multi-split Inventor

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova