DEDURIZATOR ECOSOFT FU 1018 CAB CE КОМПАКТНЫЙ ФИЛЬТР УМЯГЧЕНИЯ ECOSOFT FU 1018 CAB CE Sisteme filtrare apă Системы фильтрации воды Sisteme de filtrare Фильтрационные системы sisteme-filtrare-apa sistemy-filitracii-vody sisteme-filtrare-apa sistemy-filitracii-vody filtre sisteme-de-filtrare filitracionnye-sistemy sisteme-de-filtrare filitracionnye-sistemy Ecosoft Ecosoft DEDURIZATOR ECOSOFT FU 1018 CAB CE kompaktnyj filЬtr umyagchEniya ECOSOFT FU 1018 CAB CE Sisteme filtrare apa Sisteme de filtrare sistemy filitracii vody filitracionnye sistemy Ecosoft sisteme filtrare apa sistemy filitracii vody sisteme filtrare apa sistemy filitracii vody filtre sisteme de filtrare filitracionnye sistemy sisteme de filtrare filitracionnye sistemy din toata Moldova Chisinau Молдова Кишиневе Молдове kishinev kishinyov md мд shop market piata de la producator importator oficial официальный импортер baza angro depozit оптовая база склад sklad cumpara vanzare vinzare купить продажа reduceri reducere in credit promotii livrare gratuita garantie скидка скидки в кредит акции бесплатная доставка гарантия цена цены super pret preturi в единцах недорого стоимость интернет ieftine дешевые дешево balti cahul edinet comrat Бельцы Кагул Единцы Комрат doar la noi mai ieftin direct de la depozit дешевле прямо со склада
RU
Cod produs: 47EK0590

Filtrul Ecosoft FU1018CAB CE este conceput pentru a reduce duritatea apei menajere. Sistemul este format din două componente principale - un modul (coloană cu o supapă de control) și un rezervor de sare.

 

Ce este apa dură?

Depuneri pe elementele de încălzire ale electrocasnicelor, pete albe pe faianță și instalații sanitare, pete pe suprafețe de sticlă - toate acestea sunt rezultatele impactului apei dure.

Apa cu duritatea ridicată are un efect negativ nu doar asupra stării aparatelor de uz casnic, dar și asupra sănătății umane. Această problemă este comună atât pentru apa provenită din surse naturale, cât și pentru cea din apeductul orășenesc. Motivele pentru aceasta pot fi apa cu sursă dură, imperfecțiunea tehnologiilor de filtrare centralizată, precum și utilizarea tehnologiilor învechite.

 

O soluție eficientă contra problemei apei dure

Pentru a reduce duritatea apei menajere, se folosesc filtre de dedurizare, cum ar fi Ecosoft FU1018CABCE. Ca și material de filtrare se utilizează rășina cu schimbi de ioni HCR-S / S (fabricată de Dow, Dowex ™). În timpul procesului de filtrare, are loc o reacție cu schimb de ioni, în urma căreia ionii sărurilor de duritate sunt înlocuiți de ioni de sodiu, normalizând nivelul de duritate a apei.

Dedurizatorul reduce consumul de energie, crește eficiența aparatelor de uz casnic și reduce frecvența defecțiunilor, respectiv și a costurilor de reparație.

 

Care sunt caracteristicile filtrului?

· Design compact și atractiv;

· Consum econom de sare;

· Instalații sanitare și vesela fără pete albe;

· Culoarea hainelor și a lenjeriei se păstrează mai mult timp;

· Economie de până la 50% a detergenților pentru spălat;

· Durată de viață mai lungă a echipamentelor de încălzire din mașinile de spălat vase și rufe, cazane și fierbătoare de apă;

· Economie de energie de până la 30%.

 

Dedurizatorul Ecosoft FU1018CABCE este proiectat pentru case și apartamente cu o singură baie, pentru a deduriza apa rece menajeră. Este conceput pentru tratarea zilnică a apei pentru 1-2 persoane. După înmuiere, apa poate fi filtrată suplimentar până este adusă la starea potabilă, utilizându-se pentru aceasta un sistem cu osmoză inversă.

Citește tot
29 539 -5802 lei / -20 %
23 737 lei
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
-5 004 lei
DEDURIZATOR BWT PERLA SILK S, D=1,44 m3/h
-8 508 lei
Sistem de multifiltrare Ecosoft FK1035CAB CE
-148 151 lei
Sistem de multifiltrare Ecosoft FK1035CABCE
-5 802 lei
DEDURIZATOR ECOSOFT FU 1018 CAB CE

© TeploMall.md - Totul pentru încălzire și climatizare. Consultație, livrare, montaj și deservire profesională în toată Moldova.