RU

Boilere autonome

|
-714 lei
Boiler termoelectric ELDOM 80L (1S)
-816 lei
Boiler termoelectric ELDOM 100L (1S)
-1 105 lei
Boiler termoelectric ELDOM 150L (1S)
-1 224 lei
Boiler autonom Kospel 100 л
-1 394 lei
Boiler autonom Kospel 120 л
-1 479 lei
Boiler autonom Kospel 140 л
-741 lei
Boiler electric TESY GCV 80L 47 P62 E
-792 lei
Boiler termoelectric ELDOM 120L (1S)
-1 105 lei
Boiler termoelectric BOSCH ES 100 l 2000W
-1 343 lei
Boiler termoelectric BOSCH ES 150 l 2000W
-1 870 lei
Boiler termoelectric ELDOM 150L (2S)
-1 919 lei
Rezervor de stocare TESY 400L V P5
-2 067 lei
Boiler termoelectric ELDOM 200L (2S)
-2 496 lei
Boiler autonom TESY 200L 1SP
13 947 lei 16 443
-2 496 lei
Boiler autonom TESY 200L 2SP
13 947 lei 16 443
-2 496 lei
Boiler autonom TESY 300L 1SP
13 947 lei 16 443

Boilerele autonome reprezintă o soluție eficientă și comodă pentru asigurarea apei calde în gospodării și clădiri. Acestea sunt dispozitive independente, care nu necesită o conexiune la o rețea centralizată de încălzire sau apă caldă. Ele sunt proiectate pentru a furniza apă caldă în mod autonom, utilizând propriul sistem de încălzire intern.

Iată câteva aspecte importante despre boilerele autonome:

 • Funcționare independentă: Boilerele autonome sunt echipate cu un sistem de încălzire propriu, cum ar fi un rezervor și o sursă de energie (electricitate, gaz, combustibil solid etc.). Acestea funcționează independent de alte sisteme de încălzire sau alimentare cu apă caldă, ceea ce le face ideale pentru locații în care nu există acces la o rețea centralizată.
 • Tipuri de boilere autonome: Există diverse tipuri de boilere autonome disponibile pe piață, care utilizează diferite surse de energie pentru încălzirea apei. Printre cele mai comune tipuri se numără:
 • Boilere electrice autonome: Acestea utilizează rezistențe electrice pentru a încălzi apa din rezervor. Sunt usor instalabile și pot fi folosite în diverse locații, fiind necesară doar o conexiune la sursa de alimentare electrică.
 • Boilere pe gaz autonome: Acestea folosesc gazul natural sau buteliile de gaz pentru a genera căldură și a încălzi apa din rezervor. Aceste boilere sunt eficiente energetic și pot furniza rapid apă caldă. Este important să fie instalate într-un spațiu bine ventilat și să fie respectate normele de siguranță.
 • Boilere pe combustibil solid autonome: Acestea funcționează pe baza arderea combustibilului solid, cum ar fi lemnele sau cărbunele. Sunt o opțiune potrivită în zone rurale sau în cazul în care alte surse de energie nu sunt disponibile, dar necesită un spațiu adecvat pentru stocarea și arderea combustibilului.
 • Avantaje ale boilerele autonome: Utilizarea boilerele autonome vine cu multiple avantaje, printre care:
 • Independentă de rețelele centrale: Nu depindeți de o rețea centralizată de încălzire sau apă caldă, oferindu-vă libertate și autonomie în asigurarea apei calde.
 • Eficiență energetică: Mulți producători oferă boilere autonome cu eficiență energetică ridicată, contribuind astfel la reducerea consumului de energie și a costurilor asociate.
 • Instalare ușoară: Boilerele autonome sunt relativ ușor de instalat și pot fi integrate în diverse tipuri de locuințe sau clădiri.
 • Flexibilitate în utilizare: Acestea pot fi utilizate în diverse locații, inclusiv în clădiri noi sau în renovări, oferind versatilitate în instalare și utilizare.
 • Întreținere: Ca orice alt aparat, boilerele autonome necesită întreținere regulată pentru a asigura funcționarea eficientă și durabilitatea lor. Este important să verificați și să curățați periodic rezervorul, să verificați presiunea apei și să efectuați verificări ale componentelor cheie, precum rezistențele și supapele de siguranță. Consultați instrucțiunile producătorului și solicitați servicii de întreținere de la un specialist, dacă este necesar.

În concluzie, boilerele autonome reprezintă o opțiune convenabilă și eficientă pentru asigurarea apei calde în gospodării și clădiri, în special în zone în care nu există acces la o rețea centralizată. Cu o gamă variată de opțiuni disponibile, puteți alege un boiler autonom care să corespundă nevoilor și preferințelor dumneavoastră.

Principiile de functionare a boilerelor autonome

Principiile de funcționare ale boilerele autonome pot varia în funcție de tipul specific de boiler și sursa de energie utilizată. Totuși, în general, există câteva principii de bază care se aplică majorității boilerelelor autonome. Iată o descriere generală a acestor principii:

 • Alimentarea cu energie: Fiecare boiler autonom are o sursă specifică de energie, cum ar fi electricitatea, gazul sau combustibilul solid. Această sursă de energie este utilizată pentru a genera căldură și a încălzi apa din rezervorul boilerului.
 • Rezervorul de apă: Boilerul autonom este echipat cu un rezervor de apă, care poate varia în capacitate în funcție de dimensiunea și nevoile specifice. Rezervorul păstrează apa și este izolat termic pentru a menține căldura cât mai mult timp posibil.
 • Elementul de încălzire: Fiecare boiler autonom are un element de încălzire specific, care este activat atunci când se solicită apă caldă. Acesta poate fi o rezistență electrică, o flacără de gaz sau o sursă de ardere pentru combustibilul solid. Elementul de încălzire generează căldură și transferă energia termică apei din rezervor, încălzind-o.
 • Termostatul: Boilerul autonom este echipat cu un termostat, care monitorizează temperatura apei din rezervor și reglează funcționarea elementului de încălzire în funcție de setările selectate. Atunci când temperatura apei scade sub valoarea dorită, termostatul activează elementul de încălzire pentru a încălzi apa până la temperatura setată.
 • Supape de siguranță: Pentru a preveni acumularea excesivă de presiune sau supraîncălzirea, boilerele autonome sunt echipate cu supape de siguranță. Aceste supape permit eliberarea presiunii sau a apei fierbinți în exces pentru a menține boilerul în limite de siguranță.

Prin aplicarea acestor principii de bază, boilerele autonome încălzesc și furnizează apă caldă în mod eficient și autonom. Cu toate acestea, este important să citiți și să urmați instrucțiunile producătorului specific pentru a asigura o utilizare corectă și sigură a boilerului autonom.

Teplomall este un magazin specializat în sisteme de încălzire și apă caldă din Chisinau, care oferă o gamă variată de boilere autonome. Indiferent de nevoile și preferințele dumneavoastră, veți găsi opțiuni potrivite în cadrul magazinului Teplomall. Iată o descriere despre cum puteți cumpăra boilere autonome de la acest magazin:

 • Diverse tipuri de boilere autonome: Teplomall oferă o varietate de boilere autonome, adaptate diferitelor surse de energie și capacități de apă caldă. Puteți alege dintre boilere electrice autonome, boilere pe gaz autonome sau chiar boilere pe combustibil solid autonome, în funcție de preferințele și necesitățile dumneavoastră.
 • Gama de capacități: Magazinul Teplomall dispune de boilere autonome cu diferite capacități, astfel încât să puteți alege dimensiunea potrivită în funcție de numărul de persoane din gospodărie sau cerințele specifice. Aveți posibilitatea de a cumpara boiler calitativ cu o capacitate mai mică pentru o locuință mai mică sau unul cu o capacitate mai mare pentru a satisface nevoile de apă caldă ale unei familii mai mari sau ale unei clădiri comerciale.
 • Eficiență energetică și caracteristici avansate: Teplomall oferă boilere autonome cu caracteristici și tehnologii avansate, care asigură o eficiență energetică ridicată și performanțe superioare. Aceste caracteristici pot include izolare termică îmbunătățită, reglare electronică a temperaturii, timer programabil sau funcții de economisire a energiei.
 • Consultanță specializată: Echipa de vânzări a magazinului Teplomall este bine instruită și vă poate oferi consultanță specializată în alegerea celui mai potrivit boiler autonom pentru nevoile dumneavoastră. Aceștia pot răspunde întrebărilor dumneavoastră, vă pot oferi informații despre specificațiile tehnice și vă pot ghida în luarea celei mai bune decizii.
 • Livrare și instalare: Teplomall vă poate oferi servicii de livrare și instalare a boilerului autonom achiziționat. Echipa de specialiști se va asigura că boilerul este instalat corect și că funcționează în parametri optimi, astfel încât să beneficiați de apă caldă în mod eficient și fiabil.

Achiziționarea unui boiler autonom de la magazinul Teplomall vă asigură calitate, diversitate și asistență specializată în găsirea soluției potrivite pentru necesitățile dumneavoastră de încălzire și apă caldă. Fiți pregătit să discutați cu personalul magazinului despre cerințele dumneavoastră și să primiți sfaturi și recomandări personalizate pentru a alege cel mai bun boiler autonom. 

Vezi totarrow down

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat