RU
Cod produs: 452CM2614AA1
  • Categoria
    Pompe centrifuge
  • Brand-uri
    Pedrollo
  • Model
    2CPm25/16A
  • Tip motor
    Monofazat
  • Adincimea maxima
    7
  • Putere, kW
    2,2 kW
  • Volum maximal
    9,6 m³

Pompele centrifuge din seria Pedrollo 2CP sunt echipate cu două rotoare radiale din alamă. Acestea sunt situate în imediata apropiere una de alta în carcasele de refulare și de aspirație din fontă. Un rotor este situat la conducta de aspirație, al doilea - la omologul de refulare. Acest design echilibrat reduce pierderile hidraulice și asigură funcționarea echilibrată a rulmenților cu un flux laminar ridicat al fluidului de lucru.

Roțile sunt presate pe un arbore de antrenare din oțel inoxidabil AISI 430F. Racordarea conductelor exterioare la conductele de refulare și de aspirație ale corpului unității de pompare se realizează cu ajutorul unui filet de conductă gaz UNI ISO 228-1. Grafitul, ceramica și NBR sunt folosite ca elemente de etanșare.

Pompele centrifuge din seria 2CP sunt acționate de motoare electrice de urgență de tip închis Pedrollo (clasa de izolație F). Aceste unități sunt ventilate extern și pot fi operate continuu. Modificările monofazate sunt echipate cu un întrerupător de urgență încorporat (comutator termic), modelele trifazate sunt echipate cu un întrerupător de urgență extern. Capacul pompei centrifuge Pedrollo, din oțel inoxidabil AISI 304, este prevăzut cu o etanșare mecanică din ceramică și grafit.



Citește tot
17 605 -4244 lei / -24 %
13 361 lei
Se cumpara cu produsul
Toate produsele(23)
Panouri de comanda(18)
Vase de expansiune(5)
-153 lei
Поплавок Pedrollo (3m)
-193 lei
Поплавок Pedrollo (5m)
-256 lei
Поплавок Pedrollo (10m)
-26 lei
Манометр 6 bar
Alte produse din categorie

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat