RU
Cod produs: 133172

Aparatele de aer condiționat cu casetă Heiko sunt o soluție excelentă pentru instalarea la case, birouri sau restaurante. Gama de produse include aparate cu capacitate diferită pentru a se potrivi mărimii suprafeței clădirii. În funcție de aplicație, unitățile interioare casete sunt disponibile cu panouri cu flux de aer cu 4 căi sau circumferențiale. Aparatele Heiko sunt discrete, ușor de instalat și se potrivesc perfect cu orice design interior.


Eficiență energetică ridicată
Soluțiile inovatoare au permis o reducere semnificativă a consumului de energie atât în modul de răcire, cât și în cel de încălzire. Aparatele au clasa energetica A++/A.


Flux de aer INTELIGENT
O soluție inovatoare pentru controlul fluxului de aer. Fluxul este îndreptat în sus în timpul răcirii și în jos în timpul încălzirii, ceea ce permite o distribuție uniformă a aerului, prevenind astfel fluxul direct de aer asupra utilizatorului.


Controlul vitezei fluxului de aer
Opțiunea de a controla obloanele pentru fluxul de aer pe verticală și pe orizontală permite direcția precisă a fluxului de aer. Funcția este disponibilă de la controlerul wireless.


Funcționare silențioasă
Componentele care cuprind aparatul de aer condiționat și sistemul optim de flux de aer asigură o funcționare silențioasă pentru confort în timpul muncii și în timpul liber.

Citește tot
34 084 -3652 lei / -11 %
30 432 lei
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere tip caseta Gree
Conditionere tip caseta Inventor
Vezi cum găsești adresa magazinului TeploMall Chișinău pe hartă

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova