RU
Cod produs: 70557
 • Categoria
  Conditionere tip caseta
 • Brand-uri
  Haier
 • Model
  ABH105H1ERG/1U105S2SS2FA
 • Suprafata incaperii, m2
  100
 • Capacitate racire, BTU
  36000
 • Compresor
  Inverter

Fluxul de aer circumferenţial
Unitatile cu grila perimetrala de admisie a aerului (vandute separat) asigura cea mai eficienta distributie a fluxului de aer de la aparatul de aer conditionat in camera din 4 laturi si din fiecare colt.

 

Pompă de scurgere integrată
O pompă de condens încorporată care pompează apa din partea de jos a unității oferă un design de instalare simplu și flexibil. Sarcina acestuia este de a devia apa în canalizare, în cazul în care nu există posibilitatea de scurgere gravitațională. Pompa de scurgere încorporată nu necesită instalarea de echipamente suplimentare.

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Funcționare silențioasă 34 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu o reducere a zgomotului de până la 15 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

Motor DC ventilator
Produsele Haier sunt echipate cu un motor de curent continuu, care economisește mult mai multă energie și mai puțin zgomot. În comparație cu motorul de curent alternativ convențional, motorul de curent continuu oferă o funcționare eficientă.

 

Instalare în încăperi înalte
Aparatele de aer condiționat Haier folosesc un motor de ventilator de curent continuu. În comparație cu motorul de curent alternativ convențional, motorul de curent continuu oferă o funcționare eficientă.

Citește tot
67 161 -7196 lei / -11 %
59 965 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Alte produse din categorie

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat