RU
Cod produs: 205382

Agent frigorific R32
Agentul frigorific R32 utilizat în aparatele de aer condiționat le face mult mai eficiente decât aparatele care utilizează agentul frigorific R410A utilizat în mod obișnuit.


tehnologie invertor
Tehnologia Inverter asigură funcționarea economică a sistemului fără salturi bruște în frecvența compresorului, asigurând în același timp funcționarea eficientă energetic și silențioasă a unității.


Dezghețare automată
Funcționarea eficientă a sistemului MULTI SPLIT în regim de încălzire, în condiții meteorologice dificile, este posibilă cu dezghețarea automată a schimbătorului de căldură al unității exterioare.


motor DC
Motorul DC de înaltă eficiență cu design compact asigură funcționarea eficientă din punct de vedere energetic a ventilatorului unității exterioare. Motorul de curent continuu, în comparație cu motoarele de curent alternativ convenționale, oferă un nivel de zgomot mai scăzut atunci când unitatea exterioară este în funcțiune.


Film de aluminiu hidrofil
Acoperirea specială a schimbătoarelor de căldură previne coroziunea și prelungește durata de viață a dispozitivului.

Citește tot
39 783 -0 lei / -0 %
39 783 lei
Servicii de instalare
Brand-uri populare
Conditionere multi-split Gree
Conditionere multi-split Inventor

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova