RU
Cod produs: 624420
  • Categoria
    Conditionere multi-split
  • Brand-uri
    Samsung
  • Suprafata incaperii, m2
    25m2
  • Capacitate racire, BTU
    9000BTU
  • Compresor
    Inverter

Versatilitatea sistemului monosimply de aer condiționat Samsung vă permite să vă conectați la blocul extern la cinci blocuri interne. Aceasta este o opțiune recomandată atunci când este necesar să controlați individual microclimatul în mai multe încăperi, de exemplu, în clădirile rezidențiale sau în spațiile comerciale mici. Samsung reprezintă o linie complet nouă de dispozitive impermeabile în design modern, cu noi tehnologii intelectuale pentru a spori confortul în cameră și îmbunătățind eficiența energetică. Acest lucru permite oamenilor să lucreze confortabil, să trăiască și să se relaxeze fără pescaj rece neplăcut.

 

Caracteristica cheie
• Răcirea fără vânt. Salvați răcoarea confortabilă cu răcire fără vânt. Distribuie ușor și rapid aerul prin intermediul a 23.000 micro-laminați, astfel încât pielea nu apare pe piele. Fluxul avansat de aer, de asemenea, se răcește mai uniform suprafața mai largă și mare și consumă 77% mai puțină energie decât răcirea rapidă.
• AI-confort automat - Bucurați-vă de modul intelectual al vieții cu confortul auto AI - optimizează automat diferite moduri, analizând condițiile din cameră și natura utilizării. În funcție de temperatura pe care o alegeți, acesta trece automat la modul cel mai adecvat pentru a menține condițiile optime.
• Fără vânt (somn bun) - modul "bunul fără vânt" creează un climat ideal pentru somn - fără un flux de aer rece neplăcut. Controlul său de temperatură cu răcire fără vânt ajută la adormirea rapidă, să dormiți adânc și confortabil și să vă treziți cu un sentiment de prospețime completă.
• Răcire rapidă - răciți rapid camera din unghi la unghi, astfel încât tehnologia de stimulare a invertorului digital confortabil, răcește aerul la 43% mai rapid. Designul său avansat include, de asemenea, un ventilator de 15%, o intrare de 18% și o lamă pentru 31% mai largă, astfel încât aerul rece este disipat în continuare și mai larg, ajungând la până la 15 metri.
• Filtru de îngrijire TRI - Suport de puritate de aer și schimbătoare de căldură cu filtru Tri-Care. 3 straturi includ un filtru de înaltă densitate, care îndepărtează particule mari de praf, fibre și lână animală. De asemenea, are un filtru de acoperire cu zeolitul, care captează praful fin și ajută la reducerea cantității de viruși, bacterii și alergeni.
• Curățarea automată (3 pași) - Mențineți curățenia în interiorul aparatului de aer condiționat, fără a face nimic! După operație, funcția de curățare automată se scurge automat schimbătorul de căldură utilizând un proces în trei pași. Îndepărtează umiditatea prin suflarea aerului în decurs de 10 până la 30 de minute, ceea ce previne acumularea de bacterii și mirosuri.
• Mai puțin zgomotul - Premisele rezidențiale răcoroase cu Little SH 

Compresorul creează un flux puternic de aer, dar funcționează foarte liniștit, deoarece este echipat cu un amortizor de zgomot cu două țevi. Reduce zgomotul fluxului de agent frigorific atunci când lucrați la viteză mare și minimizează zgomotul ambiental atunci când lucrați la viteză mică.
• Easy Filter Plus - aparatul de aer condiționat va funcționa eficient cu mai puțin efort - Easy Filter Plus este situat în exterior, prin urmare, poate fi ușor îndepărtat și curățat. Mesajul său dens suportă puritatea schimbătorului de căldură, iar acoperirea antibacteriană vă ajută să vă protejați de poluanții periculoși care transportă aerul.
• Durafin Plus - Păstrați răcoarea confortabilă mult mai lungă - Afinul oceanic este fabricat din material rezistent la coroziune pentru a proteja condensatorul de la rugină, ceea ce ajută la menținerea performanței optime de schimbător de căldură. Rezistența excelentă a coroziunii a fost confirmată de un test de ceață de sare - în termen de 480 de ore.
• ECO-MODE - Economisiți energia, dar salvați răcoarea - în modul Eco, o putere de compresoare mai mică este utilizată în comparație cu modul obișnuit, ceea ce reduce consumul de energie. Acest lucru vă permite să vă răciți mai eficient atunci când nu este prea cald afară sau să economisiți în orice moment energia și banii, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la electricitate.
• Agentul frigorific R32 - protejați planeta prin reducerea impactului schimbărilor climatice

Citește tot
7 840 -1890 lei / -24 %
5 950 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 7000-12000 BTU
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 7000-12000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 9000 BTU (de la 2,3 la 3,0 kW)
Alte produse din categorie
-1 809 lei
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
-2 052 lei
Wind-Free Comfort R32 AR12TXFCAWKNEU
-1 890 lei
Wind-Free Comfort R32 AR09TXFCAWKNEU

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat