RU
Cod produs: copy30807
  • Categoria
    Conditionere multi-split
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    Сonsole HAIER AF42S2SD1FA
  • Suprafata incaperii, m2
    50m2
  • Capacitate racire, BTU
    18000BTU
  • Compresor
    Inverter

Unitățile din seria CONVERTIBLE sunt dispozitive care pot fi montate direct pe tavan sau podea; sunt solutia ideala in incaperile solicitante, aparatele au cerinte mult mai putine de spatiu de instalare, iar serviciul este mult mai comod. Designul compact al dispozitivelor este foarte ingust, chiar 230 mm, designul ingust combinat cu carcasa simpla si estetica a aparatelor se incadreaza perfect in diverse tipuri de incaperi, atat casnice, birouri cat si industriale. Dispozitivele oferă o distribuție precisă a aerului datorită unei game largi de flux de aer: orizontal fluxul de aer în intervalul de 100 de grade și vertical în intervalul de 70 de grade.

 

Funcționare silențioasă 33 dB (A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost realizată datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni transversale optimizate a ventilatorului. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu un nivel de zgomot redus la 33 dB (A), astfel încât să poată fi folosite pe timp de noapte, asigurând confortul utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, de exemplu modul SILENȚIȘIT, care oferă funcționarea aparatului de aer condiționat la cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Agent frigorific ecologic
În comparație cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență ridicată a energiei.

 

Control Wi-Fi
Controlarea aparatului de aer condiționat sau a sistemului de aer condiționat folosind un smartphone sau o tabletă conectată la Internet. Telecomanda vă permite să porniți răcirea în zilele caniculare înainte de a vă întoarce acasă. Situațiile de zi cu zi care însoțesc viața inspiră brandul Haier să creeze soluții inteligente. Controlul prin Wi-Fi este simplu și intuitiv, setarea parametrilor de funcționare ai aparatului de aer condiționat este posibilă folosind o aplicație pe un dispozitiv mobil; Ca urmare, este posibil să vizualizați și să accesați aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. Important este că este posibil să configurați mai multe dispozitive. În plus, sistemul de control Wi-Fi vă permite să creați programe de lucru, de exemplu săptămânal, și să monitorizați consumul de energie electrică de către sistemul de acasă. În aparatele de aer condiționat Haier, este posibil să utilizați diferite tipuri de control fără fir și cu fir.

 

Instalare la mare altitudine
Unitatea interioară poate fi instalată pe podea sau pe tavan, după cum este necesar. Oferind același nivel de confort, aparatul de aer condiționat necesită mult mai puțin spațiu pentru instalare, iar service-ul și instalarea sunt mult mai convenabile.

 

Design compact
Compacte și care economisesc spațiu, aparatele de aer condiționat convertibile sunt ușor de instalat. Grosimea de numai 199 mm face instalarea confortabilă, făcând ca decapotabil una dintre cele mai bune alegeri ale Haier.

Citește tot
8 833 -947 lei / -11 %
7 886 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 18000 BTU (de la 5,0 la 6,1 kW)
Alte produse din categorie
-1 809 lei
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
-1 890 lei
Wind-Free Comfort R32 AR09TXFCAWKNEU
-2 052 lei
Wind-Free Comfort R32 AR12TXFCAWKNEU

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat