RU
Cod produs: 914840
  • Categoria
    Conditionere multi-split
  • Brand-uri
    Samsung
  • Suprafata incaperii, m2
    50m2
  • Capacitate racire, BTU
    18000BTU
  • Compresor
    Inverter

Wind-Free™

Sistemul de racire Wind-Free™ mentine in mod eficient un nivel confortabil de racire fara senzatia neplacuta de vant rece. Aerul rece este dispersat usor prin intermediul a 10.000 de micro-orificii de aer, astfel incat sa nu va fie prea cald sau prea rece.

Confortul suprem

Gama Wind-Free™ Cassette de la Samsung este conceputa pentru a aduce noi niveluri de confort pentru aplicatii comerciale.

Racire rapida, pe o suprafata mare

Datorita designului optimizat al paletei, aparatul de aer conditionat disperseaza aerul mai puternic, racind rapid. Suprafata mai mare de racire imbunatateste fluxul de aer in camera si raceste in fiecare colt, fara a lasa nicio zona neacoperita.

Sistem de racire Wind-Free™

Tehnologia Wind-Free™ utilizeaza mii de micro-gauri pe suprafata frontala a unitatii pentru a raspandi usor aerul in mod egal in camera. Creeaza o atmosfera care este in mod constant confortabila si racoroasa, dar niciodata rece.

Bucura-te de un somn linistit pe timpul noptii

Noul mod pentru somn bun al sistemului Wind-Free™ creeaza climatul ideal in dormitorul tau, astfel incat sa poti sa dormi bine, fara sa iti fie frig pe timpul noptii sau sa te trezesti dimineata cu frisoane.

Despre SAMSUNG

Samsung ofera cele mai bune sisteme de climatizare, care se potrivesc nevoilor tale, indiferent ca esti in cautarea unor solutii pentru caminul tau sau pentru afacerea ta. In ultimii 40 de ani, Samsung a utilizat tehnologie de ultima generatie pentru a dezvolta o gama extinsa si inovatoare de sisteme de climatizare. Oferim produse eficiente din punct de vedere energetic, design personalizat, functionalitate fara egal si solutii specifice, inspirate pentru utilizatorul final. 

Citește tot
15 120 -3645 lei / -24 %
11 475 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 18000 BTU (de la 5,0 la 6,1 kW)
Alte produse din categorie
-1 809 lei
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
-1 890 lei
Wind-Free Comfort R32 AR09TXFCAWKNEU
-2 052 lei
Wind-Free Comfort R32 AR12TXFCAWKNEU

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat