RU
Cod produs: 9957
  • Categoria
    Conditionere multi-split
  • Brand-uri
    Haier
  • Model
    FLEXIS Plus (black matt ) AS50S2SF1FA-BH
  • Suprafata incaperii, m2
    50m2
  • Capacitate racire, BTU
    18000BTU
  • Compresor
    Inverter

Balsamul FLEXIS White Matt MULTI SPLIT cu tehnologie STERYLICAJA UV-C poate inhiba creșterea virusului SARS-CoV-2 cu până la 99,99%*. Eficiența în lupta împotriva coronavirusului este confirmată de certificatul Texcell - mai mult.

Unitățile din seria FLEXIS sunt unități alimentate cu agent frigorific R32 ecologic, care combină designul simplu și estetic (finisaj mat) cu tehnologia avansată. În dispozitivele obișnuite există un senzor Eco responsabil cu economisirea energiei, senzorul verifică prezența unei persoane în două zone pe o rază de 8 metri; acest lucru vă permite să distribuiți fluxul de aer în locul potrivit din cameră. In plus, aparatele de aer conditionat FLEXIS sunt dotate standard cu control Wi-Fi, care poate fi realizat folosind un smartphone sau o tableta conectata la Internet. Datorită designului compact, nivelul de zgomot al dispozitivului poate fi redus chiar și până la 16 dB.

 

Sterilizare UV
Tehnologia de STERILIZARE UV-C poate inhiba creșterea virusului SARS-CoV-2 cu până la 99,99%*. Eficiența în lupta împotriva coronavirusului este confirmată de certificatul Texcell. Lampa de dezinfecție luminează aerul care trece prin aparatul de aer condiționat cu raze UV-C, curățându-l de viruși și bacterii. Funcția de STERILIZARE UV-C este sigură pentru sănătatea umană, deoarece razele nu trec dincolo de dispozitiv. Tehnologia de STERILIZARE UV-C din aparatele de aer condiționat Haier poate proteja eficient împotriva virușilor și bacteriilor.

 

Autocuratare
Un strat antibacterian cu nanoparticule de argint aplicat pe componentele canalului de circulație a aerului din dispozitiv previne creșterea mucegaiului și a bacteriilor. Bacteriile aflate în contact cu ionii de argint sunt distruse și dezvoltarea lor ulterioară este inhibată. Ionii de argint au proprietăți igienice și antiseptice, astfel încât ionii de argint aplicați pe suprafața componentelor aparatului de aer condiționat formează un strat antibacterian eficient. Funcția de auto-igienă este responsabilă de curățarea dispozitivului, care afectează direct calitatea aerului evacuat.


Control WiFi
Controlați-vă aparatul de aer condiționat sau sistemul de aer condiționat cu un smartphone sau o tabletă conectată la Internet. Telecomanda vă permite să porniți răcirea în zilele caniculare înainte de a vă întoarce acasă. Situațiile de zi cu zi care ne însoțesc în viață inspiră brandul Haier să creeze soluții inteligente. Controlul prin Wi-Fi este simplu și intuitiv. Setarea parametrilor aparatului de aer condiționat este posibilă folosind o aplicație specială pe un dispozitiv mobil. Acest lucru garantează accesul la aproape toate funcțiile aparatului de aer condiționat. Este important de reținut că aplicația vă permite să configurați mai multe dispozitive. În plus, sistemul de management Wi-Fi vă permite să creați programe de lucru, cum ar fi săptămânal, și să controlați consumul de energie al sistemului de acasă. Aparatele de aer condiționat Haier pot folosi diferite tipuri de control fără fir și cu fir.

 

Funcționare foarte silențioasă 16 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu niveluri de zgomot de până la 16 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind utilizatorilor confort fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Senzor ECO
Un senzor ECO eficient economisește energie, oferind în același timp confort și comoditate. Un senzor inteligent detectează prezența unei persoane și monitorizează mișcările acesteia, împiedicând aerul să intre direct în utilizator. Dacă senzorul ECO detectează absența unei persoane în cameră, acesta va trece automat în modul standby fără a pierde energie.

Citește tot
9 946 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 18000 BTU (de la 5,0 la 6,1 kW)
Alte produse din categorie
-1 809 lei
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
-1 890 lei
Wind-Free Comfort R32 AR09TXFCAWKNEU
-2 052 lei
Wind-Free Comfort R32 AR12TXFCAWKNEU

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat