RU
Cod produs: 12381

Unitățile exterioare ale sistemului de aer condiționat MULTI SPLIT sunt aparate compacte și eficiente care funcționează pe agentul frigorific ecologic R32. Sistemul MULTI SPLIT vă permite să conectați până la 5 unități interioare la o unitate exterioară. Este o solutie ideala pentru casele unifamiliale sau apartamentele in care mai multe camere vor fi dotate cu aer conditionat. Aerul condiționat MULTI SPLIT vă permite să răciți mai multe încăperi în același timp. Sistemul MULTI SPLIT economisește spațiul de instalare necesar instalării unităților exterioare și economisește energie. Tehnologia inverter utilizată în sistemul de aer condiționat MULTI SPLIT permite fiecărei unități interioare să funcționeze la parametri diferiți.

 

Agent frigorific ecologic
Comparativ cu agentul frigorific utilizat în mod obișnuit R410A, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP este de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), permițând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

Citește tot
24 472 -2622 lei / -11 %
21 850 lei
Servicii de instalare
Alte produse din categorie
Brand-uri populare
Conditionere multi-split Gree
Conditionere multi-split Inventor
Vezi cum găsești adresa magazinului TeploMall Chișinău pe hartă

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova