RU
Cod produs: 36867
 • Categoria
  Conditionere multi-split
 • Brand-uri
  Haier
 • Model
  Slim Low ESP HAIER AD50S2SS1FA
 • Suprafata incaperii, m2
  50m2
 • Capacitate racire, BTU
  18000BTU
 • Compresor
  Inverter

Conductele Slim DUCT cu presiune statică scăzută sunt dispozitive care, datorită designului lor, vă permit să obțineți cea mai îngustă conductă sau instalarea pe un tavan îngust. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este funcționarea sa silențioasă și capacitatea de a furniza aer proaspăt, care afectează semnificativ atmosfera din cameră. Unitățile Slim DUCT pot fi echipate cu un panou avansat (opțional) care direcționează fluxul de aer în diferite direcții, sporind în același timp eficiența distribuției aerului în încăpere; panourile sunt disponibile cu sau fără afișaj de temperatură.

 

Agent frigorific de mediu
În comparație cu agentul frigorific utilizat pe scară largă R410A, R32 are un potențial de încălzire globală (GWP) de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), oferind în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată. agent frigorific R410A utilizat pe scară largă, potențialul de încălzire globală (GWP) al R32 este de aproape o treime (GWP de 675 pentru R32 comparativ cu 2088 pentru R410A), obținând în același timp un volum de agent frigorific mult mai mic și o eficiență energetică ridicată.

 

Pompă de scurgere integrată
Pompa de scurgere permite scurgerea apei, ceea ce o face soluția ideală pentru instalațiile mai solicitante.

 

Funcționare silențioasă 25 dB(A)
Funcționarea foarte silențioasă a aparatelor de aer condiționat Haier a fost obținută datorită canalelor optimizate de flux de aer și unei secțiuni optimizate de ventilator. Aparatele de aer condiționat Haier funcționează cu o reducere a zgomotului de până la 25 dB(A), astfel încât pot fi folosite noaptea, oferind confort utilizatorilor fără a deranja somnul. În plus, aparatele de aer condiționat au diferite moduri de funcționare, precum modul SILENT, care asigură că aparatul de aer condiționat funcționează cu cel mai scăzut nivel de zgomot posibil.

 

Design compact
Aparatele de aer condiționat au o înălțime de doar 185 mm. Designul îngust permite cel mai îngust canal de montare sau instalarea în tavane înguste.

 

Panou extins (opțional)
Panoul estetic de intrare și de evacuare a aerului poate direcționa fluxul de aer în diferite direcții. Un afișaj ușor de citit pe partea din față a dispozitivului arată temperatura.

Citește tot
18 582 -1991 lei / -11 %
16 591 lei
Servicii de instalare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (pe garantie)
Demontarea / instalarea unitatii exterioare
Demontarea / instalarea unitatii interioare
Profilaxia aparatului de aer conditionat (fara garantie)
Preinstalarea (instalarea traseului) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea finala (instalarea unitatii interioare si exterioare) pentru aparatele de aer conditionat 18000-24000 BTU
Instalarea Standard a aparatului de aer conditionat 18000 BTU (de la 5,0 la 6,1 kW)
Alte produse din categorie
-1 809 lei
Wind-Free Comfort R32 AR07TXFCAWKNEU
-1 890 lei
Wind-Free Comfort R32 AR09TXFCAWKNEU
-2 052 lei
Wind-Free Comfort R32 AR12TXFCAWKNEU

© TeploMall.md - Magazin si depozit cu instalatii de incalzire si climatizare, servicii de montaj si reparatie in Moldova - Jara Монтаж кондиционера

chat